Mitt hem

Mitt hem
så här vackert bor vi

lördag 9 april 2011

Lördag ute i skogen

Efter att ha tittat på Nicke Nyfiken 3 gånger och Meg och Mog 2 gånger så bestämde vi oss för att ta en promenad eller omenad som det heter här hemma.


Vi valde att gå till skogs (med vagn...) det var blött och härligt på samma gång. Isen ligger tjock men väldigt porös nere på sjön. Soligt och vackert var det. Vi hittade små djur i vattnet att titta på. Mycket konstiga var dom som simma uppochner...




Vi tyckte det var dags att gå när Alyssia ville bada... Då lockade jag med att vi kanske kan se något där borta. Förslaget från hennes sida blev då en spindel och mycket riktigt så kom det en spindel krypandes på marken där vi gick. Mycket spännande.

Efter att ha undersökt en bäck med våra stövlar, upp och ner i ett dike (Christian önskar sig ett par stövlar så han också kan vara med och plaska i diket) så var det dags att gå vidare. Kom så kollar vi om det finns några blommor här bort. Och vet ni vad vi hittade då BLÅSIPPOR massor eller ja iaf 10st.




Sen tog äventyret nästan slut. Eller iaf Äventyraren Alyssia ville sova. Hon ville bli buren av Christian så vi begav oss hem. Väl hemma tog jag några bilder på krokusarna och tussilagon i vår trädgård.



Våren är här!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar