Mitt hem

Mitt hem
så här vackert bor vi

fredag 8 april 2011

Strömen är tillbaka

Igår kväll så tog stormen vår ström..... Vi eldade så vi slapp frysa. När Alyssia vaknade i natt för att gå på toa så var det väldigt mörkt men vi tog ficklampan och gick. Det var det första hon sa när hon vaknade i morse "mörkt, ficklampan, lysa med" =)

Lagon tills att vi vakna hade strömmen kommit tillbaka tack och lov för det.

Stormen tyckte även det var kul att leka med vårt växthus (ej färdigt monterat) Christian fick gå och hämta den hos grannen.... Stormen tog även tag i vår tv antenn... Vi kan se på barnkanalen, 1:an och 2:an... och nu när det regnar, kan vi inte se på någon kanal... JIPPI, eller hur det var.

Iallafall. Alyssia jag och Kubbe tog en promenad på morgonkvisten för att se hur det såg ut i området. En stor gran hade ramlat över vägen men någon hade redan varit ute och sågat av toppen så alla bilar kom förbi. Annars var det lite leksaker och vägskyltar som hade flyttat på sig.

När vi nästan var hemma såg vi en Ekorre i ett träd och oj vad arg han/hon var på oss, han/hon ställde sig på en gren nära oss och började skrika på oss. Vi bra skratta. Stackars ekorren som försökte vara farlig och vad gör vi... nää fy på oss. =) Den var väldigt söt och fin.

Resten av dagen har vi försökt att bli friska. Alyssia hostar och har feber. I kväll ska vi ha egen fest då Christian ska på middag med jobbet.

/ Elenor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar